Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg har det på samme måde..
Men jeg har lært mig selv at træde til, hvis du forstår?
Det med at jeg går bare hen til en masse og ser hvor jeg “høre til”

Af hvad jeg læser skriver du at du har meget få venner, måske skal du også fokusere på dem? Når andre ser andre have det sjovt vil de automatisk også være med. Ihvertfald nogle gange🙂

Og du skal nok få en kæreste om du har mange eller få venner☺️

Du siger også at du snakker med dem som du går til sport med, selvom de bor langt væk kan man stadig godt have god kontakt. Mig og en bedste veninde havde ikke kontakt i et halvt år, men alt var som det plejede🙂

Men husk og snak med en voksen☺️ Selvom det godt kan være mega svært så er det vigtigt at få gjort..

Håber du finder en løsning☺️

  • Anonym, Pige, 13 år

prøv discord. et er en måde at tale med andre folk med alle former for interesser
🙂 håber det hjælper

  • anonym, Dreng, 12 år

Hey søde, du skal ikke ændre dig for at de andre kan lide dig. Jeg ved hvor svært det er når man føler sig uden for eller ensom. især i sin klasse, der bruger man så meget tid. prøv og finde ud af om nogle af dem har de samme iteresser som dig, du kan prøve at sætte dig ind i nogle af de ting de laver, men du må for guds skyld ikke lave dig selv om for at føler at du passer ind.

Du siger også at du går til sport, prøv også med nogle der.

og så spørg nogle af dem fra din klasse om de vil lave noget efter skole, eller i weekenden

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat