Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Hej jeg føler mig lidt ensom grund af online undervisning,

min venner giver mig ik velkommen til noget.

Når jeg spørger det bare hele tid sorry har ik tid eller dsv.

Jeg ser hele tid på meet der nogen piger de mine venner snakker sammen

imens jeg ensom de ligeglad.

Måske nogen af jer har nogen råd? 😔😔

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg synes at du skal sige til dine venner at du føler dig ensom og hvis de er ligeglade er de så meget ikke det værd!. Prøv at se om der er nogle andre fra din klasse som du kan prøve at være sammen med. Du kan lave noget sammen med de andre fra din klasse. Jeg synes du skal prøve at tale om det med en du stoler på/voksen måske din lærer eller dine forældre

Håber det bliver bedre!

K.H miig 🙂

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej pige på 12 år 🙂
Jeg forstår at du føler dig ensom. Jeg synes du skal spørge dine venner, om hvorfor at de ikke gider at være sammen. Hvis de er uvenlige i mod dig synes jeg at du skal sige det til en voksen. Det kan være at det også bare er en følelse (det ved jeg jo ikke, men måske er det). Du kunne prøve at opsøge nogle andre venner i din klasse. Du lyder som en god ven ;-). Og husk, det vare jo ikke evigt den her online skoleundervisning. Vi kommer jo tilbage på et tidspunkt!

Held og lykke!
Du skal nok få en ven 🙂

  • Håber jeg er til hjælp!, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat