Brev

Ensom

Hej jeg er en dreng på 13 år

jeg følger mig helt ensom jeg har ingen og være sammen med

jeg følger alle hader mig

jeg følger mig klam dum Grim tyk

Jeg hader bare mit liv og ingen venner har

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng, 13 år!
Det lyder som om at det er stået på i lang tid, og at du er meget ked af det over det…
Mit bedste råd, ville nok være at tage en god snak med din forældre og lærer.👍
Det kan være rigtig svært, men du må ikke give op!
Jeg er sikker på at du ikke er klam, tyk, grim og dum!
Det er en grim følelse at gå rundt med, og det skal du ikke!
Tænk ikke at du er den eneste, der er mange andre!👍👍👍
Held og Lykke!

Håber du kunne bruge mit svar!

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej dreng på 13 år.
Jeg kender gost følelsen af at være ensom. Jeg ber udmærket klar over at jeg ikker er ensom, men kan stadig godt tænke det. Jeg har også ivrig svært ved at klæde om i idræt. Jeg suger altid maven lidt ind.
Jeg synes virkelig, at du bør snakke med en om det. Måske kunne du bare prøve at skrive til en voksen herinde. Du kunne også prøve at ringe, hvis du synes det er nemmere.
Da jeg skrev ind til en voksen her på BørneTelefonen, kom han/hun med et link. Det er et link, hvor der er nogle gode øvelser til dårligt selvværd. Du kan prøve at gå ind og prøve dem. Den hedder ‘Er jeg god nok?´
Jeg håber det hjalp lidt. God dag.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hey jeg føler mig selv ensom så jeg kender følsen snak med din lære om det og forældre det skal nok hjælpe og vis det er maget slemt så skift Skole det kan også være det der rader dig tak for din tid🙂🙂

  • Anonym, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ensomhed Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat