Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg forstår helt hvad du mener (Er meget ensom) altså alle tror jeg har mange venner, men det er bare en løgn. Jeg ville så gerne hjælpe, men er jo i samme situation.

  • ANONYMJ, Pige, 11 år

Den følelse kender jeg alt for godt, og jeg har også prøvet at være ensom. Det jeg gjorde var at jeg fandt nogle nye at være sammen med, og bare skar alle dem fra som jeg ikke syntes havde været gode venner over for mig. Du kunne også prøve at spørge din veninde om hvorfor hun f.eks går væk fra dig i frikvarteret.. Håber virkelig at det skal gå dig godt ❤️🙏

  • Pige, Pige, 12 år

Hej.
Jeg har selv stået i den situation og det er virkelig svært.
Jeg synes at du skulle prøve at se om der var nogle andre du kunne være sammen med og blive venner med dem. Hvis der er en klub på din skole eller i nærheden af dig for unge, så kunne du måske tage hen i den og se om der var nogle du kunne være sammen med.
Jeg synes også at du kunne spørge din veninde hvorfor hun går væk fra dig i frikvartererne – det er jo ikke sikkert at hun går væk fra dig fordi hun ikke vil være sammen med dig 🙂
Håber at du finder en løsning 👍🏼

  • Krammerherfra, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat