Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En irriterende pige

Der er den her pige min klasse

hun siger at jeg har stjålet

en af hendes venner

men jeg fik du bare en ven

og så nu er mega sur på mig

og vil aldrig snakke med mig igen

hvad skal jeg gøre

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Pigen i den klasse er måske det man kalder lidt en drama queen. Da jeg var 12 var jeg også uvenner med en pige fra min klasse. Vi blev lidt venner igen men aldrig lige så tætte som dengang. Det der skete var at jeg fik også en ny ven. Måske skal i bare have en pause lidt væk fra hinanden. Fokuser på din nye ven og lav langsomt kontakt med den pige du er uvenner med.

  • Pige, Pige, 16 år

Forstår det så godt har også en lille prut i min klasse der også syntes jeg har stjålet hendes venner og der har jeg lært at svare igen får det er det der får folk til at blive helt sådan: øhm undskyld. Jeg håber jeg kunne hjælpe

  • Snuffi, Pige, 10 år

Er der ikke altid 1 pige i klassen der er lidt irriterende og som altid bliver uvenner med de andre? Det er ihverfald mit indtryk. Men synes måske bare du skal være lidt ligeglad med hvad hun siger for hun skal ikke bestemme over dig vel🙂

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat