Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom & Forvirret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du!

Først og fremmest vil jeg lige sige at det er helt normalt ikke at have haft en kæreste som 13-årig 🙂
(Jeg fik først en da jeg var 16 og det er stadig ikke noget som fylder for mig)

Jeg kan godt forstå at du føler dig ensom når alle dine veninder får kærester. Mit bedste råd er at holde godt fast i jeres venskab og måske også spørge om de vil lave noget bare jer veninder – uden kærester.

Selv har jeg heller aldrig været særlig interesseret i at få en kæreste og det er helt okay. Samtidig vil jeg sige at du ikke skal bekymre dig om om du er “pæn nok” til det. Alle er nogens smag og der vil helt sikkert være nogen som synes du er pæn og sød og sjov!

Så længe du ikke har lyst til at få en kæreste, skal du bare vente med det. Prøv at tale med dine veninder om noget der ikke handler om kæresterier – måske kan i bage eller shoppe? Lede tankerne hen på noget andet.

Jeg håber det hjalp lidt <3

  • Anonym, Pige, 17 år

Hejsa.

Jeg synes du er helt perfekt til en dreng, som i hvert fald kan lide dig. Men, hvis du føler dig utryg, at du er helt ensom, er det helt fint. Jeg er også ret ensom. Jeg har et godt råd som du kan bruge. Det er bedst, hvis du first spørger om du kan være sammen med dem. Hvis de siger ja, har du i hvert fald fået nogle venner. Hvis de siger nej, er det bedst bare og gå og lave noget andet. Sådan som at spille fodbold med nogle drenge eller være sammen med nogle fra din parallelklasse. Du skal ikke tro, at du ikke er pæn. Du skal bare tro på dig selv og aldrig giv op. Da jeg var yngre, havde jeg heller ikke nogle venner, men senere begyndte jeg og få venner. Du kan godt få en kæreste, men du tror bare ikke på dig selv. Du skal bare tro på dig selv og ikke give op. Du er smuk og jeg er sikker på, der er en dreng, som ville have en som dig.

Jeg håber det hjælper og held og lykke. Bare husk ikke og give op og blive ved med at tro på dig selv:).

  • Peter, Dreng, 12 år

ok første ting kig dig selv i spejlet og jeg er god nok slay girl alle vil have mig ogdu er perfekt som du er. men hvis du ike er klar så vent men hvis du vil have en så bare prøv.🙂

  • slay girl 1234, intet køn, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat