Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dømmer de mig på alting?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 13 år, syntes ikke der noget sært eller mærkeligt i og spørge om nogle vil gå sammen.

  • Kak, Dreng, 16 år

Hejsa!
Ej hvor er det nederen du har det sådan. Jeg har haft det på præcis samme måde. Det er mega ubehageligt og man kommer til at overtænke alt hvad man gør. Men det du kan gøre er bare at prøve at tænke: “der er ikke nogen der dømmer mig, for jeg er god som jeg er “. Du kan også prøve at vende den om og tænke: “synes jeg selv det er mærkeligt hvis nogen vil være sammen med mig i frikvarteret?” Du er sikkert en mega sød person så lad vær med at overtænke så meget, og bare vær dig selv! Det kommer man længst med.
God dag til dig<3

  • Anonym, Pige, 15 år

I folkeskolen havde jeg heller ingen venner, og det var pissehårdt! Du skriver, at du går i ottende, så jeg ved ikke, om du har overvejet efterskole næste år? Jeg valgte, at jeg gerne ville afsted i niende, og det var uden tvivl den bedste beslutning, jeg har taget, for selvom jeg i starten troede, jeg ville blive ensom igen, har jeg i dag fået venner for livet!
Mens du går på skolen, skulle du måske tage at snakke med en klasselærer? Han/hun kan sikkert hjælpe dig og give dig nogle råd til, hvordan du bliver en større del af fællesskabet i klassen, hvis du fortæller om din historie 🙂

  • Thulde, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat