Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dilemma – Udlandet eller Danmark?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg forstår dig 100% og du er helt sikkert ikke den eneste på skolen der har det sådan. Jeg tænker at hvis du har en lærer på skolen du er tæt med så fortæl læren hvordan du har det og at du føler dig ensom. Jeg er ret sikker på at mange af lærerne har hjulpet andre på skolen, som måske også har været ensomme. Så find en og snak med det om!
Håber du kan bruge rådet og held og lykke fremover! ❤️

  • :), Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat