Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

det går ikk godt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ik være ligeglad. Sig det til en voksen. Det kan være dine lærere, en forældre eller måske nogle helt andre. Men ellers så ik tænk over hvad de andre siger om dig. Bare vær dig selv og find nogle venner der accepterer dig.

  • N, Pige, 12 år

hwj pigw på 12 år, jeg synes at det der sker i din skole skal du ignorere når de snakker til dig på den måde og så skal du sige det til din lære, og det med din fætter og kusine skal du sige til dine forældre fordi så kan du jo hjælpe meda t skrive til din fætter og kusines forældre jeg håber det hele bliver bedre 🙂

  • anonym, Pige, 12 år

Hej X,
Jeg tror også at det er en god ide at du snakker med en voksen, som du stoler på. Det kan fx være en af dine forældre, en lærer, en bedsteforælder eller en pædagog. Det lyder som om at drengene i din klasse mobber dig, og det er overhovedet ikke i orden, så jeg vil klart anbefale at du starter med at tale med en voksen, som arbejder på din skole, så de bedre kan hjælpe dig.

Held og lykke med det <3
Hilsen L

  • L B), Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat