Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Den StillePiges Krig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kan sagtens være svært i starten, og det er også iorden, du kunne måske se om du havde en intraresse som nogen af de andre også har, det kan være en god måde at komme i en samtale på, og prøv måske at sætte nogle mål for dig selv hver dag eller uge med du måske vil snakke med 1person du ikke plejder eller noget lignene

  • Casimir, 17 år

hej stille pige jeg syntes du skal prøve og begynde og spørge nogle af pigerne om de ville være sammen efter skole

  • hjælpernen, 12 år

Hej du.
først og fremmest undskyld magter ikke komma og store bogstaver 😉
jeg har også altid haft det sådan lige indtil jeg kom i en ny klasse i syvende.
jeg har altid været den upopulære blandt alle, men efter at komme i den nye klasse er jeg sådan den populære i klassen. min mor var en fantastisk hjælp hun hjalp mig med bla hvordan man skulle være.en god måde at blive den “mindre stille” person er at komme ind i klassen om morgenen og sige godmorgen eller kommentere folks tøj eller hår. for der er ikke noget folk elsker mere end at blive rost for sit udseende. hold en fest/ hyggeaften eller fødselsdag hvor du invitere pigerne fra din klasse hjem for der er du på hjemmebane. håber du kunne bruge mit råd. knuuus 🙂

  • p1i1g1e, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat