Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

De goder mig ikke?

Hej.

Jeg er en 14 årig pige

der går i 7 klasse.

Jeg har startede i en ny klasse

hvor ingen af mine gammel venner er der.

Jeg føler lidt at de ikke rigtig gider mig.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

hej pige
prøv at opsøge dem i stedet for at vente på at de opsøger dig. Og hvis du lige er startet så giv dem tid ti at lære dig at kende

  • Anonym, 16 år

Hej.
Hvis du har det svært så se om de ikke kommer til dig, men du kan også prøve at komme til dem. Men hvis det ikke rigtig virkelig så er der helt sikkert nogle lærer du kan sige det til eller dine forældre, for de vil altid være der for at hjælpe dig, med at få det godt.
Og det skal nok gå 🙂
Håber du kunne bruge noget af det

  • E, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat