Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush

Mit crush hader mig

og ved ik hvad jeg har gjort

han ser mig som en usynlig person

vi plejede at være bedsge venner

men nu hader han mig for ingen grund

han gider ik sige hvorfor ham hader mig

hjælp mig

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

hej pige på 14 år grunden til at ikke kan lide dig det er fordi at han ikke vil indrømme at han er forelske i dig held og lykke og håber mit råd kan hjælpe hilsen CJ

  • CJ, Pige, 15 år

Hey pige på 14 år (:

Jeg er virkelig ked af det der er sket, men måske kan det være at han ikke vil indrømme at han også kan lide dig. Men hvis det ikke er derfor, så skal du bare ignorer ham tilbage, og betragte ham som luft, selvom du måske får et hurtigt blik på ham.

  • Hjælperen - Pige på 14 år, Pige, 16 år

Du kunne måske spørge ham om hvorfor han ikke kunne lide dig. Eller prøve at bliver venner igen eller måske kærester. 😮

  • Rådgiveren, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat