Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

corona gør mig sindsyg

hejsa jeg er en pige

jeg går i 5 klasse og er sygt træt af corona

jeg har altid været meget socialt menske

og savner at være sammen med nongen andre end bare min famiie

og de f venner jeg er sammen med

har i nongle gode råd til hvis man kedder sig

(hvad kan i lide at lave)

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hey!
Det er du bestemt ikke ene om. Du kunne spørge dine forældre om der var en ven eller to du måtte ses med (jeg kalder det en bubble, hvor det kun er den i boblen man må ses med). Du kunne fx. lave aftensmad med din familie eller bage en god kage med en ven (eller andet, som pandekager måske). Du kunne spørge om din ven måtte komme over om dagen når i har skole, så føles det mere sjovt og motiverende at gå i skole. Du kunne evt. bage en kage til en nabo, eller dine/en bedsteforældre. Du kunne spille et spil med en ven, gå en tur i den friske luft (måske med en kakao i hånden) eller købe lidt slik og se en god film eller bare snakke. Det er selvfølgelig rigtig ærgeligt det her med Corona, men det går jo over på et tidspunkt-Vi skal være stærke! held og lykke <33

m.v.h miiiiiig!!

  • Håber jeg er til hjælp!, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat