Gratis

anonymt

24/7

Brev

Corona ensomhed

Jeg er en pige som er ved at føle mig ret ensom.

De sidste to uger har været meget triste.

Fordi at jeg følere at er bare er meget trist.

på grund af at jeg ikke kan være sammen med nogen.

Er der nogen andre der har sådan her?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej 14 årige pige.
Jeg forstår virkelig godt at du føler dig ensom og trist, det ved jeg at der er mange der gør!!
Jeg har et råd som også har hjulpet mig:
Hvis dig og dine venner har lyst så kan i facetime eller chatte hverdag, det gør jeg og det er rigtigt hyggeligt. I kan jo fx. Spille amoung us imens i snakker eller bare snakke om livet😏

Jeg håber du kan bruge mit råd!!?

  • Alle skal have det godt, Pige, 12 år

hej
Jeg forstår virkelig godt du føler dig ensom og trist, og du er ikke den eneste. Ved ikke hvad du må om du godt må være sammen med andre eller…
Et råd kunne være at prøve at snakke så meget med dine venner så mugligt over teams, zoom, discord, eller hvad i nu bruger..
Ellers kan du jo måske ses med dine venner udenfor. Det er både Corona venligt, men også virkelig godt at komme lidt væk fra skærmen.
Man kan jo både “snakke” med sine venner over skærmen. Men kunne det ikke være muligt, måske at lave noget man plejer at lave sammen over skærmen. Man kan fx bage imens man face timer, eller rydde op på værelset over skærmen. Hvad du nu har lyst til.
Et sidste råd kunne være at tage intiativ til noget hele klassen kunne lave sammen, eller bare pigerne fra din klasse.
Du kunne jo spørge om der ik var nogen der havde lyst til at spille among us efter skole, eller arangere bingo eller bare hygge snakke. Det ved jeg hvert fald der er flere der gør her i corona..
håber du kan bruge mine råd
hilsen

  • anonym, Pige, 12 år

hejjj
Jeg har det virkeligt på samme måde, jeg må heller ik være sammen med nogen på grund af corona.
prøv face time med dine venner, det gør jeg i hvert fald meget. Husk du kan klare det her! og lige meget hvor ensom du bliver, skal du nok klare det og blive glad igen. det handler om tålmodighed og at være stærk.
knus miggg

  • kh S, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat