Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Corona ensom

Hej jeg er en pige på 12 år

Jeg har været hjemme siden 1. December fordi jeg går på privat skole

og så lukkede min skole ned…

jeg føler mig ret ensom

og fordi jeg har en lillebror på 8 som også skal have hjælp

og en lillebror på 3 som helst skal have alt opmærksomheden.

jeg har mange teams møder

og det gær at jeg ikke rigtig får spist morgenmad nede i stuen

og jeg ser først rigtig min familie om aften…

jeg må heller ikke være sammen med nogle for min mor er gravid og i tredje trimester.

Kh pige på 12

12 år
Svar fra andre

Børn

kære pige på 12 år

det kan være svært at være alene men jeg har nogle gode råd til dig

1. snak med dine venner om det på zoom, teams ring til dem. skriv til dem over sms hvordan du har det

2. snak med dine forældre om det. det kan få dig i bedre humør.

3. hyg dig med alle du kender over teams zoom eller hvad du end har løst til. mig og min venner laver gymnastik hver tirsdag. du kan også lave sådan en ting med dine venner

håber at mine råd kunne hjælpe. HUSK at vi snart er fobi med Corona og at det hele nok skal blive normalt igen 🙂

  • Du er super sej, Pige, 11 år

kære 12 årige pige

Forstår virkelig godt det ikke er nemt her i corona, det er der mange der synes. Kan virkelig godt forstå det ikke er nemt, når man ikke har kunnet se nogen i så lang tid.
Jeg vil prøve at give dig et par råd;

1. Snak med dine venner over zoom, teams, skype eller hvad i nu bruger.

2. du kan jo også face time med dine veninder/venner imens i laver noget sammen. Det kunne være at bage, eller gymnastik. I kunne også løbe en tur imens i ringede i telefon

3. Du kunne måske arangere noget over teams for din klasse, eller bare pigerne. Du kunne arangere noget bingo, among us, bagning eller hvad du nu vil. det gør blandt andet at alle dem man måske ikke engang for skrevet til her i corona, får man set. Det kan du måske prøve at arangere.

Håber mine råd kan hjælpe – og husk du er ikke alene om det her. alle vil kunne forstå det ikke er nemt for dig her i corona. Vi savner alle vores venner. HUSK at corona snart er forbi.

Hilsen

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat