Brev

corona

hej

jeg er en 11 årig pige

og jeg har det lidt svært med alt der her corona pis

jeg føler mig ensom og keder mig meget

nogle gode råd?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11.

Der er rigtig mange mennesker både børn og voksne der er trætte af alt det her Corona karantæne. Men det er vigtigt at få noget indehold ind i sin dag selvom vi er i isolation.

Her kommer der lidt tips til hvad du kan lave i løbet af dagen:

1. Løb en tur
2. Øv dig i at skitse tegninger, du kan finde how to do på yt.
3. Skriv med folk så du holder kontakten.
4. Kom ud fra værelset og brug lidt tid på din familie.

Vi må alle holde det ud for at vi ikke mister flere selvom det er hårdt! Du må have en god dag.

  • Heyyy, Dreng, 14 år

Hej pige på 11 år

Jeg forstår godt at du er ensom, det er jeg også selv nogen gange.
Jeg er sammen med 2 af mine venner, og laver online skole.
Så skiftes vi til at være hjemme hos en af os.
Så kan man se nogen af sine venner og samtidig ikke for mange.

Hvis du keder dig kan du også ses med nogen udenfor og fx kælke eller lave noget andet.
Hvis man er ude er der jo mindre smitterisiko.

KH

  • Anonym, Pige, 11 år

Forstår dig godt. Jeg har det på samme måde, men det kan ikke ændres… det er skide avligt): meeen, tænk på alle de gode ting. Og du kan jo fx. Løbe en tur, høre musik, lave mad, bage, se tv, flytte på dit værelse. Man kan lave meget, selvom det er skide træls!
Håber det hjalp! <3

  • Pige🧋💘, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat