Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldrig haft en bedste veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er også normalt ikke at have det der ene super tætte committed friendship, som nærmest er så fasttømret som et ægteskab. Det er selvfølgelig spændende, og det er dejligt at have nogen der virkelig kender en, men det ER ikke alle der har en bff på den måde. Jeg har i mange år haft 3-4-5 tætte venner som jeg kan dele alt med, og så kan jeg lave forskellige ting med dem hver især og få forskellige perspektiver på mine problemer/hemmeligheder/tanker. Måske er det også noget du sætter pris på?

Jeg har ingen løsning, ville bare sige at det er normalt ikke at have én bff og faktisk også kan være fedt

  • Dreng med flere venner, Dreng, 21 år

Hej
Det kan jeg godt se ikke er så rart, jeg har selv prøvet det der med bedsteven noget, og det er ikke særlig fedt. Jeg syntes også at du skal snakke med nogen om det, måske en lære, en forældre, eller en anden voksen du føler dig tryk ved. Du kan også sige det, til en af dine venner. Hvis der er nogle, i din klasse, som du ikke kender, eller fra parallelklasse, som måske ser lidt søde ud, (eller bare en random person.) kunne du gå over og snakke med dem, for der er sikkert nogle som gerne vil være din bedste ven.

Knus Pige

  • G, Pige, 11 år

Det er virklig svært at beskrive hvordan man får en bedsteveninde. Det er bare noget der lige pludslig klikker og så er man tæt. Som den 10-årige så rigtig siger så behøver det ikke være en fra klassen, det kan være en fra en anden klasse, en anden skole, en fra sport, alle mulige steder fra. En man pludslig føler, det er min bedsteveninde! Som man kan fortælle alt, kramme med, sove med, gøre ALT med. Jeg har selv fundet min bedsteveninde til sport. Jeg håber sådan for dig du finder en for jeg forstår virklig godt du gerne vil have en.

  • Vil gerne hjælpe, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat