Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kender det så godt. Min klasse er meget opdelt i 2 grupper, men jeg hører til ingen af dem. Har aldrig helt den der makker der kigger på en, når der skal vælges grupper, men er nr 2. Man føler sig ikke god nok, og det gør ondt.
Du er ikke alene med din følelse, men selvom man har det sådan er man stadig god nok, det garantere jeg!❤️❤️❤️❤️❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg kender det rigtig godt selv havde også såden en vennegruppe, og nogle gange bliver det bare ikke bedre af at sige det fordi man føler de kun invitere en fordi man skal. Vis jeg stod i din situration havde jeg nok givet det lidt tid for at se om det blev bedre, og måske spørge dem om der er noget galt, og vis ikke det bliver bedre havde jeg fundet nogle nye venner enten på skolen, eller helt flyttede skole, fordi du fortjener ikke at have det sådan. Jeg endte personligt selv med at flytte skole og det var den den bedste beslutning nogen sinde. jeg fandt virkelig nogle gode venner og det er også bare rart med en frisk start når man har det sådan.❤️
Jeg ved det lyder hårdt at sige farvel til nogle venner man holder af men det kan være nødvendigt og så snart du for nogle nye tætte venner så bliver du glad for din beslutning.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej.
Jeg har stået i den præcis samme situation som dig. For mig hjalp det at tale med mine forældre om det og så skiftede jeg skole. (Det er ikke det jeg siger at DU skal gøre). Jeg skriver stadigvæk med mine veninder men jeg føler stadivæk også at jeg bliver holdt udenfor. De skriver aldrig tilbage når jeg skriver til dem, de gider ikke at have legeaftaler med mig og de inviterer heller ikke mig til fødselsdag, legeaftale osv. Så jeg vil anbefale dig at tale med en du stoler på, for eksempel en lærer eller dine forældre, så ved de nemlig hvordan du har det og de kan hjælpe dig.
Kh T

  • T, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat