Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

BFF – eller hvad?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige 12 år
Det kan godt være svært at have en bedste ven og jeg er sikker på at når den nye pige ikke er så ny længere vil i være gode venner igen. du kan prøve at tale med hende, måske er hun ikke engang klar over det selv.
held og lykke

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej. Jeg har selv haft lidt af det samme problem. det kan være rigtigt svært at se din bedste ven glide væk fra en. Måske af man bare vokset far hindanen? Det er rigtig træls og man føler sig rigtig ensom. Prøv at være mere sammen med hende? Eller spørg om i skal ud at shoppe sammen eller tage i biffen? Det kan nogen gange bringe den gamle kemi tilbage igen.

  • Pige, Pige, 12 år

Hej har selv prøvet det og det kan være rigtig svært at stå i men prøv at lave nogle ting med hende som i plejede at gøre og så bare prøv at snakke med hende. Håber jeg kune hjælpe❤️

  • SuperM, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat