Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bare nogle gange…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg er en dreng på 13 år. Jeg har heller ikke selv fået et komprint af 1 eneste i nogen år. Det er måske fordi at man i den alder man er, og man begynder at udvikle sig. Der er sikkert også mange der har en kæreste, og er bange for at ders kæreste tror personen er den utro.
Håber du kunne bruge det til noget.

  • Den søde☺️, Dreng, 13 år

Hey
Kan da godt forstå det ville være rart med et kompliment. Hehe
Men man kan nok ikke gøre særlig meget ved det. Men husk du er ligeså god som alle andre selvom du ikke får nogle komplimenter. Men du kan jo prøve selv at give et kompliment til en, og så kan det være at du får et tilbage? Tror helt sikkert folk kan lide dig selvom de ikke giver dig komplimenter:))

  • Anonym, Pige, 15 år

Halløøøøøøj:)

Ja det er rigtig nok…os piger har nemt ved at give hinanden MASSER af komplimenter så kan sagtens se hvad du mener

Prøv måske at give dine venner nogle komplimenter hvor det lige passer ind i samtalen, og så kan det jo være at du får et tilbage😀

  • Mig der gerne vil hjælpe, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat