Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bagtalt

Hej alle

Jeg skriver fordi at jeg har fået afvide

af min bedste ven at hele årgangen bagtaler mig

pg jeg har ikke lyst til at tage i skole mere.

Jeg vidste godt at nogle a pigerne fra klassen gjorde det

men jeg vidste ikke at hele årgangen gjorde det,

inklusiv mit crush.

Jeg har bare lyst til at ligge og græde

fordi at jeg troede faktisk der var nogen der kunne lide mig,

men det var der så tydeligvis ikke.

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg syndes at du skal tage i skole alligevel, jeg forstår godt at det kan føles helt uoverskueligt, men de skal have lov til at styre din skolegang eller noget andet du foretager dig. De syndes nok ikke bedre om dig hvis du bliver hjemme. Ellers kan skoleskift også være en mulighed og starte på en frisk.

  • Anonym, 16 år

Søde dig❤️
Det er ikke okay de bagtaler dig og forstå dine følelser så godt!
Men kan din bedste ven ikke godt lide dig? Og det er også MEGA arveligt at dit crush også bagtaler dig altså så er han ikke det vær. De skal ikke blande sig i hvorfor du ikke vil i skole. Vis du virkelig ikke kan klare det mere syndes jeg du skal tale med dine forældre om at skifte skole.
Husk du er elsked!
Fra mig til dig❤️

  • A, Pige, 16 år

jeg ville gå til en voksen og sige at du føler dig ked af at gå i skole, og at du har fået afvise at der bliver snakket om dig på grund af det, men det du kan gøre nu er at være ligeglad “let them talk, folk der opføre sig sådan, deres mening er ikke noget værd. hvis du vil løse det burde du måske spørge nogle af de andre elever om hvad det er du har gjort, det viser mod over for de andre elver og at vise mod giver styrke.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat