Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Anderledes

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg forstår din situation.
Det er svært at komme med en løsning som jeg ved virker, siden vi alle er forskellige, men jeg kan komme med nogle forslag.

Du kan prøve selv at tage til fodbold, selvom det ikke nødvendigvis er sjovt de første gange, får du stadig muligheden for at være sammen med drengene fra din klasse, og så har i også noget at snakke om sammen.
Det kan dog være svært, fordi siden de er meget mere erfaren end dig vil muligvis du ikke spille særlig godt i forhold til dem. Men så skal du bare huske at du ikke er med for at vinde, men for at være sammen med de andre.

Du kan også prøve at undersøge om der er en type spejder i nærheden, (DDS, FDF osv.) Du vil måske være heldig og finde en kreds i dit om råde. Da jeg selv er spejder kan jeg stærkt anbefale det.
Det skader ikke at overveje det.

Ellers kan du prøve at snakke med drenge fra andre klasser, se om der er nogen som kan lide de samme ting som dig.

  • H2O2, Dreng, 15 år

Det lyder som om det ikke kun handler om vennerne på skolen det er svært med. Er det også derhjemme? Jeg har det på samme måde. Du skal bare være åben i skolen, skriv til nogle af drengene når du er derhjemme eller sådan noget

  • caro123, 15 år

hej jeg forstår godt hvad du føler jeg er også den eneste i kassen som går til håndbold så jeg forstår dig godt jeg synes du først skal prøve fodbold og se om det var noget eller også kunne du får nogle venner som også kan lide naturen vær dig selv og hvis hvad du går rundt og føler
håber du får det bedre

  • stef145d, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat