Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alene og upopulær?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg er en pige på 12 år, som selv har haft den slags problemer. (Jeg har dem også stadig)
Min bedste veninde siden børnehaven blev drillet i 1-2. klasse. Jeg var altid den der beskyttede hende mod de andre, men lige pludselig vendte hun sig imod mig, og gad mig ikke mere. Nu kan hun også komme med de præcis samme kommentarer som du lige har nævnt! Jeg har et mega sygt temperament, så jeg svarer gerne igen eller også niver jeg mig selv i armen indtil jeg er kølet helt ned igen. (Kan ikke anbefales)
Jeg synes, at du skal sige det til en lærer eller en voksen. Hvis du har modet til det, så sig det til en af de andre fra din klasse eller sig det til din bedste ven. Forklar hvor ked af det du faktisk bliver, og sig at du ikke vil finde dig i det mere. Hvis det ikke hjælper, er det virkelig ikke din egen skyld. Nogen folk føler sig bare alt for højt hævet over andre uden nogen grund.
PS. Jeg synes det er virkelig fedt du skriver det der. Jeg har selv lige skrevet et “brev” og det har taget mig flere år at beslutte at søge hjælp.
Mvh. DenUkendte (:

Tak for rådet!^-^ Desværre har jeg søgt hjælp hos en voksen/lærer, men de kunne ikke rigtigt hjælpe med noget. Nu ignorerer min tidelige ven mig bare, men det er også bedre end han driller mig. Jeg har stadigvæk ikke noget at lave i frikvartererne, og ved ikke hvad jeg skal gøre ved det:/

  • DenEnsommeDreng, Dreng, 10 år

Hør her det er lige maget hvad andre syns om dig bare du selv kan lide dig hvis din “ven” virklig var din ven vil han vær der for dig lige maget hvad bare rolig der er sikkert mange der vil vær glade for at blive venner med dig du skal bare vende på de rætte folk kommer jeg mener jeg syns det er sejt og tegne og er mega faskneret af folk som kan tegne og du spiller ikke dig tid det er ham der gør det hved og sige hvad du skal og hvad du ikke skal gør hvad du elsker lige meget hvad andre syns!!!! Du er dig selv og det er sejt for der er virklige mange der gæmmer sig og laver om på sig selv når de ikke syns de passer ind men du bliver den du er og det skal du blive hved med!!!! Håber at det hjælpt hvis du alser kan læse hvad der står er ordblind

  • Alexx, 13 år

Hej jeg er en pige på 13 år har selv prøvet det med nogle af mine veninder ved godt at det er hårdt og det ik helt hjælper med en voksen eller en lære men der jeg gjorde det at lege med andre fx dem som du ik kender måske nogle af pigerne fra din klasse måske er man lidt genert i starten med det går over jeg bar også genert i starten da jeg skulle være sammen nogle drenge som jeg ik kendte. Da det gik et stykke tid kom de piger som var sure eller et andet grund kom tilbage til mig fordi de var jaloux ober at jeg er sammen med drenge. Så mit råd er til dig at være sammen med andre som du ik kender 🙂

  • Kasandra, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat