Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alene og Ensomhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg synes det er træls at være ensom får det er jeg også selv men det kunne være en gode ide med en klub. Eller en fritid sport.kh pige på 10

  • Pige, Pige, 10 år

Hej jeg er også selv meget ensom og jeg ved hvordan du har det, moske skulle du prøve ar blive venner din venindes veninde så kan i tre være en god grubbe sammen 😊

  • Anonym, Pige

Jeg er ikke ensom, men mine bedste veninder går også på andre skoler.
Har du prøvet at spørge dine veninder om de føler det samme? Og om de måske har nogle tips og tricks til at få venner og skabe relationer?
Har du en interesse? Går dine venner til/op i noget? Åbn op for nye ting og interesser, måske du opdager at der er noget du elsker, men bare ikke har fundet endnu?! Jeg ved godt at jeg kun er tretten, men prøv alligevel❤
Kh Pige på tretten.

  • ❤, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat