Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alene – kender i følsen?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har det på præcis samme måde lige nu jeg tænker du måske skal snakke med en om det fx. Din læge eller en forældre/værge eller hvis du har nogle søskende du kan snakke med om det der sker lige nu og så vær noget mere sammen med din ven

  • ..., Pige, 16 år

Hey
Prøv at snak med din bedste veninde er sikker på at hun vil hjælpe dig ved ikke hvad du har lovet ikke at fortælle men snak med din bedste veninde hun vil prøve at hjælp dig

  • Pige, Pige, 14 år

Hej pige 14 år:)
Jeg har det på præcis samme måde og sådan har jeg haft det i et stykke tid nu. Nu ved jeg ik hvad du ik må sige til hende vininden men mit råd er at snakke med begge dine veninder om det:) håber det hjalp.

  • Bananpære, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat