Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

alene i verden

jeg føler mig så alene

alle mine venner ignorere mig hele tiden

efter corona føler jeg mig helt alene

føler ingen gider tale til mig

alle ignorere mig bare

hvad skal jeg gøre

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng 13 år. Jeg ved det her kan lyder lidt ireterene, men jeg kænder føelsen. Den med at føle sig helt alene selv om der er mange, omkring en.
Det kan være mega svært men selvom du sikkert for snaps osv om at alle har det sjovt er det sjældent sådan.
Det kan tage tid men prøv og sig det til en fx et kæledyr eller en du er tryk hved.
Det hjalp mig at få det sagt højt.
-Pige 13 år🌺🌼😁

  • Pige, Pige, 13 år

Jeg tror nu du er meget sød… bare vær dig selv… så skal alt nok gå 🙂

  • M, Pige, 14 år

Hej dreng
Du fortæller at du føler at dine venner ignorer dig. Det lyder ikke særlig rart.
Måske er det på tide at du prøver at finde nogle nye venner?
Det kan være at du fx kan begynde at snakke med nogen fra din parallelklasse, eller starte til en fritidsaktivitet? Her kan du få nogle andre venner.
Ellers synes jeg at du skal prøve at fortælle dine nuværende venner hvordan du har det, fortæl dem at du føler dig alene. Måske er det slet ikke med vilje at de har “ignoreret” dig. Ellers kan du tale med dine forældre eller en anden voksen du føler dig tryg ved, så kan de måske hjælpe.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat