Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alene

Jeg føler mig rigtig alene

selv om jeg har 2 bedstevenner

de er jo rigtig søde og alt det der

men jeg føler mig bare udenfor

og jeg ved godt

af de ville vælge hinanden

vis man skulle være 2 og 2 til noget

og de ville ik engang tænke på mig

hvad skal jeg gøre

skal jeg finde nogle nye venner eller?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har personligt været i samme situtation.

Det bedste du kan gøre er at tale om det med dem (jeg ved godt at det bliver akavet og at du ikke har lyst, men det er det værd!)

Hvis de griner af dig og siger det er ligemeget og at de ikke forstår hvad du mener, eller noget i den stil, så drop dem

Jeg ved at du er rigtig glad for dem og ikke vil af med dem, men det værste du kan gøre er at beholde venner der ikke vil være venner med dig

  • Fire, Pige, 13 år

Jeg kender det godt!
Men jeg synes du burde snakke med bare en eller begge to om det så de ved du føler dig udenfor og at de måske vil tænke på at få dig til at føle sig velkommen! ❤️

  • N, Pige, 13 år

Ej jeg kender det godt i dette tidspunkt føker man at der er ingen der kan lide mig. men det skal du ikke tænke over.

du er bæder en dem tro mig

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat