Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alene

Hej

jeg er meget alene over i skolen

og det har stor indflydelse på mig hele tiden

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Det er jeg også, det kan virkelig påvirke én. Jeg tror det er noget med at komme ud og være opsøgende. Prøv om du kan snakke med nogen fra din parallelklasse, måske nogle der også virker til ikke at snakke med så mange. Ellers hvis du ikke rigtig passer med dem fra din klasse, kan du prøve dem der går en årgang over eller under dig. Måske har du brug for at starte på en frisk, så kan du prøve at skifte skole. Så er der ingen der kender dig, og spreder rygter om dig.
Jeg føler med dig😇

  • Anonym, Pige, 13 år

Tak for rådet det vil jeg prøve❤️

  • Pige, Pige, 11 år

Hey! <3
Det er helt okay at føle sig alene!!!
Men jeg synes du burde prøve måske at begynde at snakke lidt med dine veninder om det eller din lærer. Det kan også godt være et meget svært emne at snakke om og man kan godt skamme sig lidt over at føle sig alene men det er HELT okay at føle sig alene!
Du men prøv at sig det til en voksen eller prøv at lave nogle flere aftaler med dine veninder efter skole og snakke lidt mere i skolen for at blive en del a fællesskabet.

  • N, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat