Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

alene

Alle kender mig som en glad pige.

En der smiler og er i godt humør.

Sandheden er, at jeg ofte græder mig selv i søvn.

Jeg har masser af venner,

men alligevel føler jeg mig uendelig alene.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Snak med den som du stoler helt vild meget på, måske din kæreste, hvis du har sådan en. Nogen gange kan det også hjælpe hvis man er sammen med nogen, eller sover sammen med som kan truste en, eller hjælpe med at få en på andre tanker.

  • U Know Whu, Dreng, 16 år

altså jeg kender det helt vildt godt men sagen er den at jeg bare snakke med nogle og det hjælp mig måske skulle du også prøve det?

  • Nørdet-Norma, Pige, 14 år

Det er noget mange faktisk kender til. Måske du skulle prøve at fokusere mere på et par enkelte venner og blive mere tæt med dem. Nogle du føler dig tryg ved og kan hjælpe dig i f.eks i disse siturationer. Når du nu har så mange venner kan man se du har nemt ved det. Så skal du helt sikkert finde en du kan være mere tæt med:)

  • Xecilie, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat