Brev

Alene

Hej, jeg har ikke rigtig nogle venner, eller jo 4 men føler ikke at de kan lide mig.

Jeg er flyttet skole to gange, og det er ikke lykkedes nogen af dem,

sidste skole jeg var på, gad de ikke og at være sammen med mig, når jeg spurgte dem sagde de bare at de ikke lavede noget, hvis jeg så spurgte må jeg så alligevel være sammen med jer, sagde de det samme…

Jeg tror at mit selvlærd bliver dårligere og dårligere, for det går stadig mega dårligt…

De 4 piger de kan jo helt klart ikke lide mig😞

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Oplever totalt det samme, prøv at finde nogen måske yngre eller 1 år ældre at være sammen med. Det virkede for mig

  • Anonym, Pige, 12 år

du skal ikke være ked af det de der piger er så ikke dine venner hvis de ikke kan forstå du bare vil være sammen med dem.
jeg ved det er nemt sagt end gjord men jeg synes du skal finde dig nogen venner der faktisk vil være i dit selskab end de 4 der ikke får lov til at være i dit selskab.

  • 14år pigen med små råd, Pige, 14 år

Tak for alle jeres råd, jeg vil prøve dem alle af❤️. Igen mange mange tak!!!

  • Hende der skrev brevet!, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat