Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldrig God Nok

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
1. Det er satme fedt at være en mærkelig person!! Der er mange der synes mærkelige personer er meget sjovere end de normale inklusiv mig!
2. Jeg kender godt den følelse med at føle sig/at være alene. Jeg ville sige at du skal prøve at snakke med lidt flere, måske fra parallelklassen og sådan, så måske finder du nogle der?
3. Man Kan kun gøre sit bedste, og intet bedre. Hvis du altid gør dit bedste til det du finder vigtigt, så gør det. Hvis det en dag går dårligt selvom du gjorde alt hvad du kunne, så er det lige meget. Livet er langt og man kan godt nå at rette op på de fejl som du nok laver i din alder! Btw alle laver fejl somme tider, vi er jo bare mennesker

  • Anonym, Pige, 16 år

Først og fremmest skal du vide at du ikke er alene, tro mig. Selvom jeg godt ved det ikke ligefrem får det hele til at gå væk, så er det vel rart nok at vide. For det andet så syntes jeg ikke at du skal føle du skuffer dine forældre. Jeg kender godt selv følelsen af at når man er lidt af en outsider eller anderledes, så kan man godt få følelsen, men jeg er sikker på at dine forældre elsker dig ligeså meget om du så har 1 ven eller 1000 venner, så længe du kan stå ved hvem du er.
Jeg vil også gerne fortælle dig at det bliver bedre. Du kommer til at finde nogle mennesker som holder af dig for præcis den du er. Altså du er jo kun 13! Selvom det hele er svært nu, så bliver det bedre, så længe du står ved den du er og ved at du er perfekt helt som du er, for det er du.
Når alt kommer til alt er vi vel alle lidt mærkelige 🙂

  • Sarah, Pige, 15 år

jeg har det lige som dig men jeg finder bare en ven som respektere mig og så kan jeg gøre hvad jeg gør der hjemme

  • Luna Night Walker, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat