Brev

Add, kæreste og venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kunne du ikke snakke med familie om det?
Hvis du har det svært i skolen og ikke har det godt i skolen, var det måske en idé at skifte skole. Er selv lige startet på en ny skole, så ved hvor svært det er, men du skal bare være smilende og imødekommende, så skal det hele nok gå.

Vh mig

  • Anonym, Trans, 14 år

jeg ved hvilke ting du går igennem for jeg har også adhd. jeg har bare kæmpet til den største guldmedalje for at nå til der hvor jeg er i dag. der er også mange der har mobbet mig med det . hvis jeg var dig ville jeg ignorer dem der driller dig, for til sidst finder de ud at det faktisk ikke er så sjovt alligevel.
kæmp alt hvad du kan og lad ingen snakke skidt om dig. kæmp for at nå dine mål.
mvh. dreng

  • Anonym, Dreng, 15 år

Jeg forstår dig fuldt ud og har det på samme måde. Har du prøvet at snakke med dine venner? Måske de forstår det, og spørger ind til det? Hvis de er så gode venner har du måske bar brug for at åbne din horisont og se det fra deres side?!
Håber du kunne bruge det😊

  • ; ), Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat