Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år.

Du kan måske tale med en lærer om det. Måske kan din lærer så tale med dine forældre om det.
Du kan gå til en sport og se om du kan få nogle venner der. Måske kan du finde venner online. Det kan også være du kan finde nogle venner fra en anden klasse eller en anden årgang.

  • Anonym, 12 år

Hej, vi er 3 piger på 13 år.

Vi har læst dit brev og vi kan høre at du godt kan lide at tegne. Vores råd til dig er at, du kan starte til noget du interesserer dig for som f.eks. billede kunst/tegning. Da der også er andre der interesserer sig for det samme som dig, så du kan få nogle nye gode venner og nogle og snakke med om tingene.

  • Anonym

Hej jeg har læst dit brev og jeg tænker vis du ikke stoler på nogle eller ikke har nogle venner vis du går til en sport eller noget andet f.eks. ridning eller noget du kan lide så kan du prøve at finde nogle venner der og nogle du stole på. Og har du prøvet at spørge dine klassekarmaretter om de vil have en legeaftale. Jeg håber du engang for nogle venner du kan stole på

  • FelicetyForNow, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat