Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen Kæreste og Grim

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej søde
du virker som en meget moden person allerede og at du tør skrive ind her er så sejt. jeg har personligt heller ingen kæreste og ja man føler sig sgu alle lidt ensom når man ser sådan en sødt par, jeg tror ikke det er fordi du er grim du har nok bare ikke fundet den rette i nu men det kommer. ja alle pige vil lige for tiden have at drenge skal have det der tagrende hår men der er lige så mange som er lige glad. og vi føler os alle mega usikker.

  • Anonym, Pige, 13 år

Nu er du kun 11 jeg er 16 og har stædig ikke haft nogle men det kommer vel nok en dag gir dig helt rat i det nederen. Og når du blir ældre blir det nemmere når man kun er 11 blir det ik rigtig det samme som men ser på tik tok. Så mit beste råd som jeg selv er kommet fram til er lad livet spile lidt ud og se hvad der sker og måske har du bare brug for en der vil lig og se film sammen med det lidt nemmere end at skulle høre på pigen hele tiden😉😆

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hejjjj, bare rolig, du er en næsten teenager dreng. Du skal nok få en kæreste, det er jeg sgu sikker på, der er mange der har det lige som dig, du er Ikke alene!

K.h.

Mig:)

  • Mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat