Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mobning

Hej!

Jeg er en 14 årig pige

som gerne vil have det godt i skolen!

Ingen ved jeg har det dårligt

men de tror i stedet at jeg er super glad!

Ved ik hvordan jeg skal fortælle mine forældre

at jeg ik har det godt?

Min far er aldrig hjemme

og min mor er jeg ik så glad for

at snakke om sådan noget med!

Hvad syntes i jeg skam gøre!

Kh den ensomme pige

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej… Mig og min ven syntes at du skal snakke med dine forældre om at skifte skole,
vi håber du klare dig godt på en ny og bedre skole. Kh to drenge

  • Anonym, Dreng, 12 år

Hej søde pige
Hvis du har svært ved at snakke med dine forælder om det eller ikke har lyst behøver du ikke du kan gå til din klasselærer eller en anden lærer du har det godt med de ser dig i skolen hver dag og kender dig også godt og vil sikkert gerne hjælpe dig så du har det godt i skolen det vigtigste er at du går til en voksen eb lærer eller forælder vil være bedst du skal ikke skjule du har det dårligt længer du skal have hjælp til at få det godt så hurtigt du kan
Håber du får snakket med nogen

  • H, Pige, 20 år

gå til en du kan stole på eller en lærer eller en ven

  • anonym pige 11 år, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat