Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ensomhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du

Jeg er selv en pige på 18 der går i gym. Jeg er kommet i en vild dejlig klasse, men i folkeskollen havde jeg det på samme måde. Det jeg gjorde var at invitere alle pigerne hjem en fredag aften og hygge. Det med at tage intiativ gør meget, eller i hvert fald tage med til de arrengemanter og ting der bliver holdt. Det er så svært at være sammen med nogle man ikke lige svinger med, men i har valgt samme studieretning, så i må have lidt til fældes. Ellers kan man også henvende sig til KK’eren for de kan helt sikkert hjælpe. Dejligt at du har venner i andre klasser<3

Vh Pigen der kender det- det skal nok gå det hele

  • anonym, Pige, 18 år

Du kan måske prøve at tale med en lærer om at skifte klasse.

Ellers må du nok bare acceptere, at du ikke har nogen venner i den her klasse, og så være glad for alle de andre venner du har.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat