Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Til at starte med, vil jeg sige, at det er virkelig flot at du tør bede og hjælp, det kræver virkelig mod, og det kan være svært at akseptere, at man har brug for hjælp, så virkelig sejt at du tør bede om hjælpen!

Du siger at du ikke føler, at der er nogen der gider dig, hvis folk ikke giver udtryk for, at de ikke gider dig mere, så har du absolut intet at være bekymret for, så vil de dig nok gerne endnu, men hvis det er du har et behov for at blive bekræftet i, at de stadig vil dig, så kan du jo fortælle dem din bekymring.

Du siger også at du føler dig som en grå mus som ingen ser, den følse har jeg også haft meget da jeg var 14 år, det kan hjælpe rigtig meget at snakke om det, og derfor er det rigtigt godt at du skriver her ind, selvom at hvis du har mod på det, ville det være en god idé at snakke med en voksen om det, så du kan få nogen tips til hvordan du får mod til at gøre dig mere bemærket.

Det virker som om, at du er meget opsat af hvor seje de andre i din klasse er, det er vigtigt at du husker, at alle er forskellige, og de andre også kan føle sig uperfekte, men sagen er den, at vi alle er gode lige som vi er, det er du også! og det kan være svært at være anderledes, men jeg synes at det er langt sejere at være sig selv end at ligne alle andre.

Jeg kan give dig et godt lide råd: du kan finde en bluk og kalde den (positivitets bogen), i den blok skal du skrive dine 4 bedste oplevelser fra din dag, jo mere du bruger blokken til at skrive i jo bedre, det kan være svært at finde de gode ting når man er ked af det, derfor til en start kan du bare skrive ting som at du måske har fået noget lækkert aftensmad, eller at du har fået dig en god lille gå tur.

Held og lykke med det hele<3

De kærligste hilsner fra pigen der håber på at kunne hjælpe dig<3

  • Anonym, Pige, 17 år

Jeg forstår godt at det kan være svært når man ikke er en del af det sjove og bliver misundelig.

Mit råd til dig er at prøve at snakke med de populære og være med til det de laver. Det kan være svært, jeg tør ikke en gang rigtig selv men jeg prøver det burde du også! Jeg håber at det vil gå godt for dig!<3

  • forhåbelig hjælper, Pige, 12 år

Snak med din lære eller prøv at finde en som du kender lidt og snak med hun/han
🔮✌️💟
Håber at du kan bruge det!!!!!

  • Emilie, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat