Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

“Floater friend”

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du, jeg forstår dit problem. Jeg har selv haft det sådan(hvor jeg synes jeg ikke havde nogen gode venner og jeg ikke passede så meget ind og sådan.)

Min mor og jeg talte om at flytte skole. Men så havde jeg heldigvis en god lære på skolen som sagde at det måske kunne være en god ide at få venner i klassen under eller over. Så sagde jeg ja og min lære snakkede med nogen fra klassen under mig som jeg måske kunne passe sammen med.

De tog virkeligt godt imod mig, og i dag har jeg mange venner i den klasse og i andre klasser. Jeg synes det er rart at have flere venner jeg kan skifte imellem.(så det ikke er de samme få) hvis du forstår hvad jeg mener.

Håber det hjælper❤

  • Vil gerne hjælpe❤, Pige, 13 år

prøv ikke at passe ind i en gruppe, men at finde 1 person som du kan lide. Grupper er svære og mange kan være meget anderledes når du snakker med dem personligt❤️ ellers snak med nogle fra din parallel klasse. Men hvis det virkelig ikke fungere synes jeg at du skal skifte. Måske kan du finde nogle personer mere som dig et andet sted. Held og Lykke

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat