Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

16 år, ingen venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg står selv i den situation. Føler mig også glemt og erstattet med dem fra sin gamle klasse. Går igså på efterskole og har heller ikke rigtig nogen at føle mig trygge hos. Jeg tilbringer igså mine weekender hjemme på værelset mens ens venner eller dem fra min efterskole er til fester. Mit bedste råd er at skrive så meget med muligt dem du nu har, og høre om i måske skal mødes. Selvom det kan være så svært
at tage sig sammen til. Men derfra må man arbejde sig hen imod at holde fast i de få man så har.

  • Anonym, Pige, 16 år

Tak for svar.
Det er ikke fordi jeg ikke har det godt med dem på efterskolen på nogen måde eller ikke har mange på f.eks. snap. – Det har jeg!
Det er mere i weekender hvor jeg ikke rigtigt har nogle sådan at lave noget med i weekenderne. Jeg har bare ingen ide om hvordan jeg skal lære nogle i min by at kende.

  • Dreng på 16, Dreng, 16 år

hej
du kunne måske starte til sport? og lærer nye kendskaber at kende med andre som måske har samme interesser som dig 🙂

  • 3 piger, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat