Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

:(

jeg er en pige på 11

som ikke rigtig har nogle venner.

 

det bor jeg sidder ved er heller ikke de sødeste i verden.

og jeg er klassens out sider

 

hvad skal jeg gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Snak med din lære, familie, venner uden for skolen, og få noget hjælp!

  • Hjælperen.dk, 13 år

Hej jeg kender det godt jeg har selv prøvet det jeg gik bare hen til min lære og fik hjælp af hende og jeg syntes du skal gøre det samme.

  • en der vil give dig hjælp, 15 år

Hej pige på 11.
Jeg syntes at du skal starte med at tale med dine lærere om, at du gerne vil sidde ved bord med nogle andre og se om det hjælper. Hvis ikke er det nok en god idé at tale med lærere og forældre om at måske skifte skole. De siger nok at du skal prøve lidt endnu, så snak med dem hurtigst muligt. Så kan du se efter, er det nødvendigt at skifte skole nu, vente lidt eller blive på skolen.
Hilsen Anonym hjælper.

  • Anonym hjælper, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat