Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste efter Efterskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey dreng,16 år! jeg kan virkelig godt forstå at du er lidt nervøs med hvad der sker med dig og din kæreste. Jeg synes at du burde holde forholdet lidt endnu(når i ikke går på efterskole mere) og måske rejse nogle gange for at se hinanden. Hvis det bliver for hårdt og du ikke mener at det er særlig godt at i bor langt væk fra hinanden så må du snakke med din kæreste om det for at se om hun har det på samme måde og sammen kan i finde ud af hvad der skal ske(du kan self også begynde at snakke med hende nu om det:)) Jeg håber at det hjalp!

  • den hjælpsomme ged, Pige

Hey. Jeg tror ik du skal tænke så meget over det lige nu bare nyd at du kan være sammen med hende så tit som du kan lige nu. Når i stopper på skolen skal i nok få set hinanden i weekenderne og ved godt det ik er meget men du skal bare nyde hendes selvskab og være glad for at være sammen med hende.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hey dreng.
Jeg forstår at du er nervøs, men hvis jeres forhold er meget nemt at gå til, så klarer i den. Det er jeg nærmest 100 procent sikker på. I kan jo forsøge at holde kontakten, eller se hinanden i ferier, weekender eller andet (hvis det passer ind)
Jeg håber du kunne bruge mit svar.
Danskeren.

  • Danskeren, Pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat