Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efterskole næste år

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære pige på 13
har også selv en ven der tager på efterskole i 8. men der er intet at være nervøs for. du kan jo sagtens stadig holde kontakt med dine nuværende venner og veninder! i kan være sammen i weekenderne eller snappe eller ringe. og selv HVIS i vokser fra hinanden, er jeg sikker på at du finder tons vis af venner på din efterskole!! held og lykke
kh en anden på 13 ❤️❤️

  • anonym, 13 år

Der er ikke andet for end at håbe på det bedste. Sådan er livet.

  • Anonym

Kære pige på 13 år!

Det er da mega fedt du skaæ på efterskole! Det bliver det bedste år i dit liv! Du får så mange venner det er jeg sikker på.

I forhold til din klasse, kan jeg godt se det kan være lidt svært. Men jeg tror altså dine venner godt vil forstå det, altså det er jo ikke fordi du vil forlade dem at du tager på efterskole.

Da jeg var på efterskole var det også i 8. Klasse så efter 7. Klasse. Jeg aftalte med mine venner og veninder at vi skulle skrive sammen i hvert fald hver anden dag, det er ikke altid man lige får skrevet sammen hver dag, for der sker så meget! Og så er det jo heller ikke alle weekender du skal blive der, du kommer også hjem, og så kan i jo sørger for at være sammen der.

En ting er sikkert du skal ikke være nervøs, ja det er lettere sagt en gjort. Men det bliver så fedt for dig at komme på efterskole.

Held og lykke
Hilsen pige 15 år

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat