Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vendinde

Hej,

min bedste vendinde skal på efterskole snart,

og jeg har ikke andre venner end hende,

og jeg er bange for at komme til at være ensom i skolen.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Kære dig❤️
Jeg forstår virkelig godt at det går dig på! Du skulle måske sige til hende at du kommer til at savne hende meget, og at du er bange for at du bliver ensom. I kunne måske lave en aftale om, at i mødes en gang hver måned, eller facetime en gang om ugen, eller hvad nu i har lyst til❤️
Det med at du er bange for at føle dig ensom forstår jeg virkelig godt! Du skulle måske begynde at snakke med de andre i klassen, eller start til noget i fritiden (jeg ved ikke om du går til noget) der kan du få en masse venner, og så føler du dig måske ikke så ensom❤️
Håber at du kunne bruge det til noget❤️
Hilsen mig

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej pige.
Kan sååå godt forstå dig.

Jeg har det omvendt, det er mig der går….

1. Fortæl din veninde at du kommer til at savne hende

2. find en løsning(Måske at i snapper hver søndag osv)

Håber det hjælper!

  • ❤️️❤️️❤️️, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat