Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stille pige problem

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg forstår godt. da min bedste veninde flyttede blev jeg også den stille pige. men det gad jeg jo ikke så jeg prøvede at skrive til de andre på sms og snakke der. det virkede for mig måske også for dig?

  • Anonym, Pige, 13 år

Hejsa.
Stille pige til stille pige – tænker jeg, at du er stille, fordi du ikke kender menneskerne. Hvis jeg møder nye mennesker, så er jeg også stille i starten, fordi jeg er genert. Men du kan jo evt. prøve at sige hej til folk på gangen, hvis du tør kaste dig ud i det. Det er ikke farligt – og hvad er det værste der kan ske?

Ift. det med, at de ikke vil være venner med dig. Tjaa, der kan man jo sige, at det ikke lyder som om de har givet dig en ordentlig chance. De burde have prøvet og få dig med ved f.eks. at spørge: “Hey X, vil du ikke være med til at…”. Efter min mening har de pligt til at sørge for at alle er med i fællesskabet, for nogen kan have svært ved den slags – kender jeg fra mig selv. Så jeg kan fuldt ud relatere til din situation. Det du skal gøre er, at prøve at være med. Spørg: “Hej piger, hvad snakker i om?”. Intet andet – det er en god start. Hvis de ikke prøver at få dig med, ville jeg sige, at de ikke er ordentlige venner, og du skal finde dig nogle andre.

Held og lykke! Prøv at snak med dem – for du kan godt! 🙂

  • Livi, Pige, 15 år

Hej
Jeg er også en virkelig stille pige og er startede i en klasse i efteråret, hvor jeg næsten ikke kendte nogen. Jeg havde det godt i starten, men ligenu går det hellere ikke så godt. Jeg føler nemlig at jeg er anderledes hele tiden når jeg er sammen med dem. Og det er det der gør at jeg kan blive stille og kedelig at være sammen med. Men seriøst du skal virkelig prøve at tage intiativ også selvom at det er svært når man er den stille pige, men hey det skal nok gå. Lov mig at du vil prøve at spørge dem om de vil være sammen eller måske kun en af dem. En som du ved er lidt sød. Og husk det er ikke verdens ende, for der er en der ude der er altid vil elske dig lige som du er 💕💕💕

  • Brugernavn, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat