Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mens på Efterskole.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige!

Jeg skal selv snart starte på efterskole og jeg har samme problem. Jeg besvimer dog ikke, men jeg kan ikke sidde/ligge ned fordi mine smerter er sammenlignet med veer. Det kan man tydeligt se på den måde jeg har ondt i mit haleben på. Det er et sted man ofte kun får ondt når det er RIGTIG slemt. Eftersom du besvimer ville det være en god ide at have en aftale med en tæt kvindelig lærer på efterskolen. Jeg ved at min efterskole holder smertestillende medicin på kontoret pga. folk skal ikke kunne tage overdosis på efterskolen. Derfor skal man altid kontakte en lærer og fortælle hvorfor man skal bruge dem. Se hvis du laver nogle aftaler der passer dig bedst ville du måske kunne undgå at besvime og måske få sat en rytme ind i det hver måned. Håber det er brugbart!

Mvh. Pige på de snart 16 år.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej!
Jeg synes at du skal sige det til din lærer, da hun er den eneste det kan sørge for at du kan FX. kan tage en pause fra aktiviteterne på efterskolen. Også selvom det kan være grænseoverskridende.

PS: hvis man får det rigtig skidt på din efterskole, kan du snakke om at komme hjem i lidt tid, det gjorde min storesøster fordi hun hade det skidt.

Men jeg synes du skal prøve at være på din efterskole, da det er en oplevelse for livet.
(Kun hvis du kan holde det ud). Held og Lykke <33

Jeg håber du får det godt!!

Hilsen miiiig❤️

  • Du er perfekt lige som du er!🌺, Pige, 14 år

Sig det til en lærer, du stoler på. Det er godt at have et trygt forhold med en lærer på sin efterskole. Jeg tror sagtens at du kan få en pause/lidt fri hvis du får det skidt. Du skal jo ikke føle dig tvunget til at gøre noget, hvis du har det skidt. Tal med en lærer 🙂

M.V.H pige 13 (snart 14).

  • Hjælpen er på vej :-), Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat