Brev

Lesbisk og efterskole?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej har selv været på efterskole og du skal slet ik bekymre dig om at du er til piger for tro mig der er rigtig rigtig mange piger som hygger sig med hinanden om de er lesbisk eller ej var selv en af dem hehe men piger føler sig bare mere tryg ved hinanden på en anden måde også er vi jo rimelig liderlig i den alder hehe så kender mange som aldrig har været til piger som har hygget sig med piger os mig selv i alt den tid vi gik på efterskole sååå bare hyg dig for det er dejligt og mega frækt hehehee

  • Mia, Pige, 17 år

Også mit indtryk. På min efterskole var piger og drenge meget adskilt så vi piger hyggede meget med hinanden. Og der ku der sagtens være lidt amoriner i luften også selvom man enlig er til drenge. Så det ku nemt ske at to piger liiiige fandt sammen på et værelse og fik lettet trykket. For som Mia skriver kan man jo godt være lidt horny i 10. og når der så ikke liiiige er en dreng ved hånden, ja, så snupper man da bare en pige. Så du skal ikke være det mindste bekymret. Der er ingen der ser skævt til dig fordi du er til piger.

  • You know my name, Pige, 16 år

Jeg synes du skal ta en snak med din roomie når du er flyttet ind på skolen og har fået en god kontakt til hende. Det gjorde min roomie da jeg gik på efterskole. Vi klikkede faktisk med det samme og hun tog ret hurtigt en privat snak med mig hvor hun fortalte at hun var bi. Jeg skulle jo lige sluge den og i starten tænkte jeg en del på at hun måske så på mig med andre øjne. Men efterhånden glemte jeg det og kunne sagtens klæde om og være nøgen på værelset uden overhodet og skænke det en tanke at min roomie så mig. Vi havde et pragtfuldt år. Så som sagt synes jeg du skal ta snakken med din roomie hvis du stadig er lesbisk til den tid.

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat