Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste på efterskole?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis i er usikre allerede nu så lad vær, det er sjældent det holder når den ene er på efterskole. Men hvis i beslutter jer for at give det et forsøg så bliver i nødt til at kunne stole på hinanden for ellers ender det ikke godt. Husk på, det kommer til at være lidt ligesom et langdistance forhold, hvilket er ret besværligt

  • Anonym, Pige, 15 år

Du kan jo hverken presse eller tvinge hende til at være sammen med dig, så der er egentlig nok ikke så meget du kan gøre da det er hende der skal tage valget. Jeg forstår dog sagtens at du har det sådan, og det må også være svært.
Af hvad jeg har hørt, så er efterskole virkelig en prøvelse på folk der er i et forhold, så hvis i vælger at komme sammen så skal du også vide at det nok kommer til at være ret hårdt og det skal du jo være villig til at arbejde med agtig
Efterskole er ikke nogen undskyldning for at opføre sig som en idiot og det giver heller ikke en ret til at være utro.
Hvis man er i et forhold er man i et forhold, og det bør begge respektere. Så hvis i kommer sammen så kræver det også at i har meget tillid til hinanden da det bliver lidt som et langdistance forhold, og det kan være ret besværligt, men hvis i begge kæmper for det og begge gør jeres for at få det til at fungere, så skal det nok fungere.
Jeg regner da med at siden hun har svært ved at finde ud af om i skal være sammen eller ej også er fordi hun overvejer og tænker over de her ting, og det er egentlig fair og klogt nok.
Så hvis hun vælger at være sammen med dig, så tror jeg også det er blevet tænkt grundigt igennem, men bare giv hende tid til at finde ud af det. Hvis du presser hende til at komme med et svar lige nu og her så kan det presse hende til at sige nej til at være sammen med dig, så husk at give hende tid og plads. Hvis hun ender med at sige nej, så må du vel bare acceptere det.
Hvis det er tilfældet, så tror jeg ikke at det er fordi hun ikke kan lide dig. Så tror jeg det er fordi at hun selv tror eller ved at hun måske kommer til at lave dumme ting.

  • Brombeertje, Pige, 15 år

I kan jo aftale at ses igen efter hun har været på efterskole og se om i stadig fungerer til den tid. Hvis i ender med at komme sammen er der risiko for at du går rundt og er nervøs og usikker på jeres forhold. Du skal jo kunne stole på hende og hun skal også føle at det er det rette. Du kommer nok ogå til at møde en masse søde mennesker der hvor du skal gå og selvom det måske ikke fungerer med hende, skal det nok fungere med en anden.

  • Q, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat