Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg vil gerne sige til en pige jeg kan li hende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Yoo brother

Jamen du kan lide se an og hun kigge lidt til dig osv. hvis ikke så kom videre (nogen gange at de bedste vis du angiveligt siger det) men prøve at få hende et sted og snakke uden andre og se hvad huk tænker og følger

Ønsker dig held og Lykke

  • Yoo brother, Dreng, 17 år

Hejsa.
Det med følelser kan være svært, især når man skal fortælle eller snakke om dem. Hvis hende her pigen viser interesse i dig, så jeg 100 på hun bare venter på du laver “the first move” det er det piger helst vil have. Vi kan godt lide at drengene tager det første skridt. Ved det nemmere sagt end gjordt, men go for it! Er sikker på du klare den

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej,

Jeg kan sagtens forstå din problemstilling, fordi det er pisse svært og pisse hårdt at snakke omkring ens følelser til en anden person – Især, når man er i tvivl omkring det med den anden part om, der også er følelser der. Det lyder jo faktisk til, at i har det godt sammen – snakker og skriver, som du selv beskriver.

Ud for den information, du har givet os, så synes jeg virkelig bare at du skal give det en chance og “springe ud i det”, du har også selv mulighed for at komme videre, hvis det ikke er gengældt så, men jeg synes det lyder til der er lidt mellem jer.

Alt muligt held og lykke!

  • Simon, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat