Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ved ikke hvad min seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde.
Jeg tror de fleste er lidt i tvivl om deres seksualitet på et tidspunkt i deres liv, og det er helt normalt! Du er til gengæld så ung, at det slet ikke er noget du behøver at vide endnu, og det er helt okay at være i tvivl. Jeg var selv i tvivl længe, før jeg fandt ud af hvad min seksualitet var, og jeg kan stadig være i tvivl. Desuden behøver man faktisk slet ikke at putte det i bås – det er ikke vigtigt om du kalder det det ene eller det andet, du skal bare gøre det du føler for. Jeg synes bare du skal svare at du ikke ved det, når folk spørger. Der er ingenting galt med ikke at vide det og man må gerne være i tvivl – hele livet faktisk.
Jeg håber det hjælper:-)

  • Caroline, Pige, 18 år

Hej pige 13 år

Det er helt i orden at være i tvivl. Det kan være at det for dig ikke er så vigtigt omkring hvilket køn personen har, men mere hvordan personen er. Hvis folk spørge kan du jo bare sige du ikke ved det, men det er mere personen man bliver forelsket i.

Håber det løser sig

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er helt almindeligt at være i tvivl når man er i pubertet. Det tror jeg næsten alle er. Det er også helt almindeligt at snakke en del om det med ens veninder osv. så jeg tror ikke du skal tage dig af at mange spørger ind til det, det er sikkert kun fordi de er nysgerrige og måske selv er i tvivl. Jeg var selv megameget i tvivl da jeg var de her 12-13 år og jeg prøvede lidt til når jeg fx havde soveaftaler med veninder for at se om det var noget. Det var dejligt men jeg fandt efterhånden ud af jeg nok mere var straight. Men ikke mere end jeg stadig godt kan se en pige og tænke, Hold da op, hun er da godt nok lækker, hende gad jeg da godt… Men som en siger, det er måske mere personen end kønnet der er vigtig. Så du er helt normal og skal bare tage dig tid til at finde ud af det hele.

  • Silke, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat