Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jaloux/nervøs over kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig 🙂 Jeg kan godt forstå, at du bliver lidt nervøs. Men som du selv siger, så er du ikke bange for at din kæreste gør noget som helst – og det skal du holde fast i. Du kan ikke kontrollere hvad hendes venner gør, men du må stole på, at hun kan sige fra i det tilfælde. Og så kan du spørge hende, om ikke du må møde hendes venner en dag. Og du må også gerne dele din nervøsitet med hende – men du må også prøve at finde noget ro i at hun skal feste med sine venner. Der kommer i hvert fald ikke noget godt ud af, at du prøver at begrænse hende i at hygge sig med sine venner, når hun ikke har gjort noget, som skulle få dig til at tvivle på hende.

  • Banan, Pige, 23 år

jeg synes du bare skal tage det med ro og stole på at der ikke sker noget. Bare spørg hende i mens hun er til festen om hvordan det går, altså så hun kan update dig lidt omkring hvad der sker i festen.

  • .., Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat